Marketing

Klassieke Marketing

De klassieke vormen van Marketing. Soms vergeten door al het geweld van de digitale kant, maar eens zo belangrijk. Een goede flyercampagne of directe mailing kan bijvoorbeeld even effectief zijn als zijn als zijn digitale tegenhanger. Ook bij deze klassieke methodes is het belangrijk om de juiste strategie toe te passen. Een slecht voorbereide campagne, loopt snel mis. Get Yours Together leert u en uw onderneming de knepen van het vak bij elke mogelijke manier van Marketing. Zelfs mond-aan mondreclame kan effectiever werken bij het hanteren van enkele tips & tricks.

Digitale Marketing

Door de eindeloze digitalisering kunt u de dag van vandaag als ondernemer deze manier van Marketing niet negeren. Mede dankzij de ‘luiheid’ van de hedendaagse mens. Het is dan ook makkelijk om iets op te zoeken en we zijn gewend om altijd direct het juiste product voorgeschoteld te krijgen. 

Beeld u zich maar eens in dat uw ideale klant op zoek is naar u en uw diensten, maar deze afknapt omdat hij u niet binnen 2 klikken terugvind. Of hij gewoon bij de concurrentie terechtkomt die wel reeds moeite deed om makkelijk vindbaar te zijn. Wacht niet langer en neem contact op.